3.06.2008 г., 9:47 ч.

За моята Ефри 

  Поезия
437 0 0
Когато сърцето плаче,
само Господ може да го чуе,
болката изгрява в душата,
човек рухва още преди да падне,
с малка молитва той раздира тишината.

Господи, чуй ме - ти си всемогъщ,
даде ми живот, даде ми всичко.
Но в очите ми има сълзи, сърцето тихо плаче
и когато сърцето замълчи, душата почва да крещи.
Господи, чуй ме, сега съм сам,
вдъхни ми воля, Боже; направи така,
че да не се страхувам,
болката е толкова голяма
и няма къде да избягам от нея,
спри я - не ми остана сила да издържа.

Когато сърцето плаче, а времето изтича
изведнъж, човек вижда целия си живот,
преди да настъпи последния му миг
и през сълзи се моли на своя Бог,
да не си отиде в забрава

© Христо Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??