19.09.2009 г., 22:27 ч.

За мъжете угода няма! 

  Поезия » Друга
946 0 7

Казват мъжете, че писнало им така,

да имат всяка красива и лесна жена.

 

Да била умна, възпитана, изящна...

уж сериозна и в любовта блестяща...

 

Дрън, дрън... Ех, тез мъже от класа,

правят само това, което им изнася.

 

И ето го сега момичето пред вас,

а те мъже били... Да бе, да...!

За миг и хоп, вече бяхте си у вас!

 

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??