Казват мъжете, че писнало им така,
да имат всяка красива и лесна жена.
Да била умна, възпитана, изящна...
уж сериозна и в любовта блестяща...
Дрън, дрън... Ех, тез мъже от класа,
правят само това, което им изнася.
И ето го сега момичето пред вас,
а те мъже били... Да бе, да...!
За миг и хоп, вече бяхте си у вас!
© Диана All rights reserved.