30.10.2010 г., 18:03 ч.

За най-страхотната майка! 

  Поезия » Оди и поеми
4181 0 3

Ти с мене беше в трудните моменти,

държеше ме, за да не падна.

От тебе за всичко получавах комплименти,

обичта ти с моята съвпадна.

Момент е нямало, в който да не си до мене,

никога не ме предаде.

Още от момента на моето кърмене

ти ръката си към мен подаде.

Искам да намеря начин да ти се отблагодаря

за всичко, което за мене си правила.

Ако мога, цялата вселена ще ти подаря,

любовта ти за нищо на света не бих забравила.

Обичам те, мамо, не разбра ли?

Оценявам твоята човечност.

Към мене ти си винаги добра.

Няма да те забравя и за цяла вечност.

Съжалявам, ако съм те наранила,

или ако заради мен си страдала.

Всичките ти сълзи бих преброила,

всичко това бих ти дала.

Ти заслужаваш много повече,

аз разбирам, че не ти е лесно.

Заслужаваш уважение най-вече.

Ти си нещо толкова чудесно!

Мамо, дори да не го осъзнаваш,

ти си неповторима жена,

ти всичко от себе си винаги даваш,

ти си всичко за мен на света!

Не мога да опиша колко съм ти благодарна,

макар да искам, не успявам.

Научи ме да се пазя от съдбата коварна,

научи ме и най-лошото да изтърпявам.

Думи не намирам за тебе подходящи,

ти си просто най-добрата майка!

Заради теб са създадени звездите блестящи,

ти ме превърна в такава девойка.

Любовта ми към теб е неизмерна,

сърцето ми за тебе само бие.

Благодарността ми е прекомерна,

пред теб дори гордостта ще се свие!

Ти не знаеш колко те обичам,

ти не знаеш, че за мен си всичко ти!

Тези искрени думи изричам

и сълза блести в моите очи.

Ти ме направи такава,

ти изгради това уважение,

ти и любовта ти бляскава,

ти ме изправяше след всяко поражение!

Надявам се да си щастлива,

за всичко на теб се осланям.

Макар да знаеш колко съм инатлива,

аз пред тебе сега се прекланям!

Обичам те, мамо!!!

© Беа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??