7.09.2013 г., 19:34 ч.  

За Него 

  Поезия » Любовна
788 0 4

За Него

(на Иван)

Не се побираше във сетивата,

когато бездиханно ме целуваше,

когато имената на нещата

с тогавашното „Всичко” се римуваха…

 

Не се побираше в мечтите ми,

а някак странно ги надхвърляше.

Не си признах, че те обичам

и всеки път от теб си тръгвах…

 

Не се побираше в пространствата

и хилядите думи помежду ни…

Необяснени млъкнаха и песните,

а с теб така не се и сбъднахме…

 

Потъвам на очите ти в дълбокото…

А времето остава все така изгубено…

Сред нашите изминали животи –

побирах се на името ти в буквите…

 

Защото безпътечно се разминахме

и не пресякохме веднъж сърцата си.

А само ти си моето „завинаги”

и моето несбъднато безчасие…

© Единствена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??