6.04.2007 г., 23:22 ч.

за нея 

  Поезия
966 0 2

За нея



Една надежда да не ме забравиш
И нежно със гласа си да ме галиш.
Една обида дълго в мен се мъчи,
Една тъга на храброст ме научи.

Един живот ще мине ли през мене?
Една любов от ужас дълго стене.
Една безчувствена сълза пророних
И с нея всичката любов прогоних.

Едни очи, които ме раниха
И бавно любовта във мен убиха.
И твоите прекрасни земни устни.
Които искаха от мен да вкусят.

© Нещастен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??