5.01.2010 г., 22:10 ч.

За нея 

  Поезия » Любовна
932 0 2

 

 

  За нея



Май че седнах ей така,
някъде към десет вечерта,
сетих се за тебе аз
и записах във захлас...

Знаеш ли, че с теб красиво е,
прекрасно и никога ужасно!
Знаеш ли, че ти ме караш да сияя,
да обичам, да мечтая.
Знаеш ли, че всичко в теб ме кара
да настръхвам, да желая...

Искам само да ти споделя,
че ти не си просто жена,
ти си като наркотик,
не мога без теб, нито миг...

Обичам те! Казах го сега
и не съжалявам за това.
Не знаех какво е ЛЮБОВТА,
не знаех, но досега...
Сега може би намирам смисъл
в тези думи,
толкоз прости,
но с голям умисъл.




with love to my baby 05.01.2010 год.


© Владимир Вълов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасно стихотворение. Поздрави!
  • Когато разбереш какво е...ти си най богатия човек Радвам се за теб,защото има хора,които никога не разбират...
Предложения
: ??:??