6.03.2010 г., 8:59 ч.

За нея 

  Поезия » Друга
623 0 3

Слънцето навън изгрява,

но знам, мрак е вътре в теб.

Без него светлината я няма.

След него сърцето ти е лед.

 

Още страдаш, зная.

Знам за изгубените ти мечти.

Очите ти подути пак са,

уморени от сълзи.

 

Глава надолу свеждаш

и знам, че те боли,

но смисъл няма,  зная,

знаеш го и ти.

 

Затова пусни го да си иде

далеч от теб, далеч от тук.

Със спомени не се живее.

След него ще има друг!

 

Остави го да си тръгне

със всички спомени и отронени сълзи.

Остави го! Нека всичко вземе,

но сърцето си ти вземи.

 

Животът кратък е,

за да го пропилееш в сълзи.

Усмихни се напук на всичко.

Върни си наивните розови мечти.


Животът хубав е, просто му се усмихни!

© Грета Ганчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Идеята ми харесва,но изпълнението накуцва...губи ми се ритъмът на места можеш по-добре. Успех!
  • пробвай пак (:
  • !!!Животът хубав е, просто му се усмихни!
    Прекрасно е!!!
Предложения
: ??:??