20.09.2005 г., 22:00 ч.

За нея 

  Поезия
733 0 2
И ето втори ден отмина
откак съм тук аз,
но ти не идваш,
не си с мен сега.
Сърцето ми разкъсва се
и сълзите капят в моята душа
сега, че теб те няма тук сега,
че теб те няма тук
при мен в моя ден студен.
Бавно лист по лист
падат дни от календара
и чакам с нетърпение да дойде лято,
да сме двете заедно, ръка за ръка
и да и бродиме в нощта!

© Тути Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??