14.04.2017 г., 0:21 ч.

За нея 

  Поезия » Любовна
762 1 2

Постоянно мисля за теб.

В главата ми си само ти.

Никоя друга не може

да се сравнява с теб.

 

За мен ти си единствена.

Дори и да сме далеч,

един от друг,

аз пак искам теб.

 

За мене си най-красивата на Земята.

Никоя друга не може,

да бъде като теб,

толкова засмяна и лъчезарна.

 

Дали някой ден,

ще те срещна,

не спирам да мечтая,

а музиката ти е невероятна.

 

Пиша това, защото

не знам по какъв,

начин да го кажа

за чувствата ми в душата.

 

За мене втора като тебе няма.

Ти си ми щастието в живота,

просто втора няма.

 

© Stoycho Kolev Всички права запазени

Благодаря на всеки, който го е прочел и пишете коментари, за да видя какво мислите. Благодаря Ви !!!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мило и искрено!
  • Чудя се дали е към конкретна жена, може би някоя певица? Която и да е не ми се вярва да не го хареса. Поздрави Стойчо.
Предложения
: ??:??