Постоянно мисля за теб.
В главата ми си само ти.
Никоя друга не може
да се сравнява с теб.
За мен ти си единствена.
Дори и да сме далеч,
един от друг,
аз пак искам теб.
За мене си най-красивата на Земята.
Никоя друга не може,
да бъде като теб,
толкова засмяна и лъчезарна.
Дали някой ден,
ще те срещна,
не спирам да мечтая,
а музиката ти е невероятна.
Пиша това, защото
не знам по какъв,
начин да го кажа
за чувствата ми в душата.
За мене втора като тебе няма.
Ти си ми щастието в живота,
просто втора няма.
© Stoycho Kolev Все права защищены