Обичам аз едно момче
Никола казва се той.
Той е с добро сърце,
обичам си го много аз.
Ти влезе в моето сърце.
Забравих аз едно момче.
Казваше се Петко той.
Забравих го о да о кеф.
Благодря ти много аз !
Забравих аз едно момче,
което бе грабнало моето сърце.
Обичам те Ники аз,
това е ясно и прекрасно.
© Зори Илиева Всички права запазени