15.02.2020 г., 7:47 ч.  

Рецепта за обичане 

  Поезия » Любовна
339 0 0

Когато музикални гласове зазвучат в главата

и не като тоналност или мотив, а като право

и като причина да попиташ дали и аз знам същото.

 

Когато песента приближава без поискване към теб

и осъзнаваш, че си част от безкористна любов

и не е нужно да се бориш, защото си истински.

 

Когато поставиш себе си и съществуваш за нея

и няма съмнение, че пред теб е неизменно света

и пълнокръвно и докрай вярваш, че срещу теб е Тя.

 

14.02.2020г.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??