10.05.2008 г., 23:23 ч.

За очите... 

  Поезия » Любовна
1338 0 15
Очите... са прозорец,
докосван и отварян,
просветващ полунощно,
пробуждащ се в зората,
от мигове прииждащ,
потъващ в езерата.
А в дива долина разстила се
същинска паяжина
от приказните си творения...
А те зашляпали все боси,
под све небе неземно,
на царството си властно,
с духовна болка нереална...
Изплъзват се от спомени воднисти -
два диаманта... същи...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??