7.03.2010 г., 21:17 ч.

За огън стига въгленче 

  Поезия » Любовна
761 0 1

Студено ми е, Дарлинг,

запали... цигара,

 не, запали свещта

или луната.

С една прегръдка

само можеш да ме стоплиш...

 

А за огън стига въгленче!

 

© Поля Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??