7 mar 2010, 21:17

За огън стига въгленче 

  Poesía » De amor
773 0 1

Студено ми е, Дарлинг,

запали... цигара,

 не, запали свещта

или луната.

С една прегръдка

само можеш да ме стоплиш...

 

А за огън стига въгленче!

 

© Поля Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??