9.07.2007 г., 10:08 ч.

За последен път 

  Поезия
556 0 0
Последен път целувам твойте устни
и милвам твоите очи.
Сърцето ми без тебе ще се пръсне,
до твоето със обич го топли!

Без тебе аз умирам,
без твойта нежна топлина.
Без теб надежда не намирам,
за мен си всичко на света!!!

Дано поне и утре помниш
моята страдаща душа!
За теб не искам да съм спомен.
Помни ме и на край света!!!

© Пжжжж Сооооо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??