За последен път люби ме,
преди да е дошла смъртта,
за последен път обичай ме -
нека усетя за последно
ласките на любовта.
И нека няма болка
на предсмъртното ми ложе,
нека се отдадем за последно
на желанието за страстта.
Нека бъдем заедно
със слетите ни тела.
Люби ме за последно,
сякаш за първи път.
Изпивай ме,
преди да е дошла тя.
© Юлия Илиева Всички права запазени