8.11.2009 г., 14:57 ч.

За последно 

  Поезия » Любовна
533 0 1

Търся те отново с поглед,
а сърцето ти е лед.
Не казвай "помисли и утре ще говорим",
вече няма за какво да се борим.

 

Сърцето ти е заключена врата,
а отново в друга е ключът.
Не искам да съм просто човек,
защото той не се помни като ек.

 

Това е последното, което чуваш от мен,
нека от утре с друга е запълнен твоят ден.
За мен си просто спомен,
тих, заключен, изгорен.

 

Очите ми ще гледат другиго сега,
но няма да допусна любовта.
Онова, което ме прободе със стрела
и станах аз като птица без крила.

 

© Ралица Велева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ще зарастнат крилете,
    ти пак ще полетиш
    и до сърцето, на топло,
    любов отново ти ще приютиш!

    Поздравче, Рале!
Предложения
: ??:??