22.10.2017 г., 22:46 ч.

За последно 

  Поезия » Любовна
414 0 1

За последно ме целуваш тази вечер,

за последен път ще ме завиваш.

За последно ще ти дам любов, любов,

защото знам, ще ти не ме обичаш.

 

За последно ще запаля с теб цигара,

за последен път поглеждаш ме, и плача;

за последен път протягам се да те погаля,

за последен път събирам си нещата.

 

За последно с теб ще се събудя утре,

за последно те изпращам до вратата.

Знам, не искаш да си тръгна –

просто скучна ти е самотата.

 

Но за последно твоя съм,

за още малко...

Причина нямам вече да остана.

 

За последно те обичам,

колкото и да е жалко.

За последно заедно сме с тебе двама.

 

© Ника Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??