12.03.2008 г., 13:12 ч.

За прошка 

  Поезия » Друга
1129 0 5

За прошка да помолиш със сърцето,

простен ще бъдеш от душа,

невинно ще запазиш в теб детето.

Попитай смело с думичка една!

 

Човек без грешки просто няма

и съдника за нас е само Бог,

но с болка ще е винаги душата,

ако запазиш думите до гроб.

 

"Прости!" - ти просто леко прошепни,

но не така, а с поглед във очите.

Ти с този миг се слей и си спомни

за грешките, останали във дните.

 

Тогава думите като магия

изтриват болката във теб

и в другия, в когото тлее скрита

обида, неизказана до днес.

 

В живота всичко се прощава,

понякога дори и през сълзи,

но непростен завинаги остава

човека,  думите вълшебни скрил.

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??