6.06.2008 г., 22:36 ч.

За първи път 

  Поезия » Любовна
557 0 2
Когато те срещнах за първи път на третия етаж,
ти ми подаде своето нежно пръстче, за да се запознаем.
След това за първи път усетих, че нещо става с мен,
нещо твърде неочаквано и странно, след онази среща!

Когато сърцето ми за първи път почувства някаква самота,
разбрах, че за първи път мога да обичам истински някоя!
Когато очите ми започнаха да търсят твоите сини очи,
за първи път усетих сълзите по своето лице да ме изгарят!

Когато за първи път написах първия си стих,
разбрах, че те обичам до полуда, обич моя!
Когато за първи път се напих от мъка по теб,
разбрах, че виното може и да е горчиво, когато не се пие с теб!

Когато за първи път отидох на мястото, където се запознахме,
и теб те нямаше там, за да успокоиш моето тяло,
разбрах, че да съм без теб, е най-страшното нещо!
За първи път ще ти кажа колко много те обичам!

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??