28.08.2007 г., 22:09 ч.

За първи път 

  Поезия
946 0 3
За първи път животът
поднася ми желаните неща.
За първи път в живота
плача, но от радост, не от тъга.
За първи път живея,
без да се чудя дали е просто сън.
За първи път се будя,
радвайки се на дъжда навън.
За първи път не мисля,
преди да свърша нещо лудо.
За първи път не моля
съдбата с мен да стане чудо.
За първи път те гледам
в очите, без да чувствам срам.
За първи път се чувствам
жива, а не ангел, изгубил своя блян!

© Кфайфхйгф СГЙгдгсхг Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Радвам се,че си била толкова щастлива...дано да го почустваш още много пъти 6
  • какво ли не бихме дали...първият път да се повтори...само още веднъж или да можем да върнем времето назад...хубав стих..мн хубав стих
  • Първия път беше чудесен миг
Предложения
: ??:??