9.11.2017 г., 20:46 ч.

За разбитото ми сърце ли ме питаш? 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
592 0 2

За разбитото ми сърце ли ме питаш?

За него мога да кажа твърде много,

че чак да ти доскучае

и все пак твърде малко,

за да разбереш точно коя съм.

За разбитото ми сърце ли…

За далечния, който дойде

хвърли няколко хиляди мили

под пръстите ми и

зачаках.

Те да се стопят, да изчезнат,

да си заминат,

накрая той си замина.

Или за близкия,

който тъкмеше мечти

на грижливо прибрана

купчинка и водеше

чувства под списък.

Точки, двоеточия, без удивителни,

накрая смачках списъка.

За разбитото ми сърце ли питаш

или за мен...

 

Твърде много е казано.

 

А всъщност нищо.

© Истинска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Достатъчно е казано! Сега на това сърце му трябва един Велин, или един Дани, да го съберат и лъснат! Да видиш как ще затупти и засияе! Ще можеш да го сложиш дори на върха на коледна елха, та да те води през годината! Поздрав!
  • И от какво е разбито това сърце?
Предложения
: ??:??