15.12.2022 г., 7:25 ч.

За рибата 

  Поезия » Гражданска
304 0 2

Яжте риба на корем-

май научно е доказано,

само,че, не съм серсем

да се тъпча безнаказано.

 

Екстри имала тя много,

просто да ядеш със кеф,

но, не ми се ще , ей Богу,

да похарча даже лев!

 

Щото друга констатация

душата прави ми кахърна-

в нея има концентрация

на отрови...Ще повърна!

 

А ядях аз риба често,

тя перфектна бе закуска.

В кръчмата не взимах ресто

стига рибата да хруска.

 

Ала тази телевизия

май оплеска тя нещата.

Вече съм със нова визия,

ала мътна е главата!

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И след хсйвер да не се пие вода, защото ще ти се народят рибета в стомаха!
  • Поучителен текст. Има един образ в инстаграм, който препоръчва да не се пие вода веднага след като си ял риба: рибата започвала да плува в стомаха ти, и да прави “гулу-гулу”, “углу-углу.” 😊
Предложения
: ??:??