9.10.2007 г., 8:40 ч.

за рожден ден  

  Поезия
3165 3 6

Честит рожден ден!
Нека животът ти бъде изпълнен с вълнение, колкото моето да те видя,
Здравето, постоянно като усмивката ми, когато те съзра,
Щастие толкова, колкото моето, когато те намерих,
Късмет колкото моя да бъда заедно с теб,
Любов по-силна от моята не мога да ти пожелая!
Обичам те!

© Елена Захариева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??