9.05.2020 г., 6:46 ч.

За самотните момичета 

  Поезия
392 0 1

Тя ухае на пролетна виелица, 

на стихийност

и непредвидимост.

Окършва клоните по пътя си, 

без да има сигурна

посока на метежност. 

С вид на ненадейност

има навик

да е неочаквана

и обноски на нежелана. 

Оплаква се единствено от себе си, 

когато няма нищо за рушене…

Обичала е безкомпромисно, 

колкото завинаги, 

но не,

когото трябва…

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много точно! Кратко и силно!
Предложения
: ??:??