9 may 2020, 6:46

За самотните момичета 

  Poesía
395 0 1

Тя ухае на пролетна виелица, 

на стихийност

и непредвидимост.

Окършва клоните по пътя си, 

без да има сигурна

посока на метежност. 

С вид на ненадейност

има навик

да е неочаквана

и обноски на нежелана. 

Оплаква се единствено от себе си, 

когато няма нищо за рушене…

Обичала е безкомпромисно, 

колкото завинаги, 

но не,

когото трябва…

© Misteria Vechna Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много точно! Кратко и силно!
Propuestas
: ??:??