2.08.2005 г., 22:52 ч.

За щедрите съвети 

  Поезия
654 0 0
Понякога искам гласните струни
да бъдат покрити
със ципа,
ципа с много кръвоносни съдове
и нервни окончания,
и всяка дума да я раздира
и много да боли
и много да кърви....
И бързо да зараства.

Е всяка дума
да е ад,
ад да е,
през който трябва
да преминем
от любов
и порива
да бъдем споделени...

Да чуя тогава
щедрите на съвети!

© Стефан Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??