8.11.2018 г., 10:29 ч.

... но явно ти отивам – на чаршафите... 

  Поезия » Друга
1177 19 23

И аз съм тук. И не че нещо значи ми,
но явно ти отивам – на чаршафите,
 и просто не познавам други начини
да си забравя любовта на шкафа ти.

 

И ти си тук. И странно съвместими сме.
Семейство. Заверено и подписано.
Не си смених фамилията, името,
за щастие, по документ орисано.

 

От пръстите ми тънки падат пръстени.
Какви ти клетви и до гроб обричане?
Като онази крива круша, необръстена,
отдавна нямам право на обичане.

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??