не натоварвай случая
с безумните си фотоапарати
поспри се
ослепяваш го
светкавици
не са му нужни да блести
по-скоро плашиш го
природата го е научила
че ако святка
значи ще гърми
ако гърми
то значи ще вали
а случая
излиза на разходки
само
през спокойни дни
© Северина Даниелова Всички права запазени