18.01.2015 г., 13:54 ч.  

За спомен 

  Поезия
380 0 0

За спомен

 

Пиша за вас, приятели мои,

за да оставя след мен аз следа,

да се избавя от всички неволи

и някой ден да си спомните за това.

 

Бъдете живи и здрави,

изживейте с радост всеки час

и всяко зло да Ви забрави,

а Бог да бъде винаги до Вас.

 

Ивелина Стойова

© Ивелина Стойова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??