7.10.2006 г., 20:33 ч.

ЗА СЪНЧО - 2 ЧАСТ 

  Поезия
611 0 2
съдбата ни еднаква е не споря
но за теб готов съм да се боря
и моето сърце кърви
от болка то гърми
привидно и аз изглеждам весел, усмихнат съм дори
но от вътре всичко ме изгаря... изгаря и сърцето ми... уви
съдбата всеки сам си определя
твоята с мойта се споделя
може да си много ти щастлива
може да си весела ,засмяна и игрива
трябва миналото зад теб да остане
трябва някой да ти подаде ръка и да те хване
готов съм да направя тази стъпка
стига да ми позволиш да стана твоя тръпка
около тебе самота ще липсва вече
стига да си гушнеш плюшеното мече




Мечо

© Стоян Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??