Не помня то къде остана,
изгубено в отломъци сърце,
збравено и с нелечима рана,
принудено по пътя си да спре.
Не ще го търся, нито ще го моля!
То носи само болка и печал.
Единствено е нужна твърда воля
да не забравиш на кого си го отдал.
Самó в тъмата то ще свети
в пътеката на другите сърца,
понесли своите несрети
да могат да се върнат у дома!
© Мария Георгиева Всички права запазени