27.02.2011 г., 1:14 ч.

За татко 

  Поезия » Друга
1831 0 1

Това, което исках да ти кажа,

отдавна вече няма смисъл.

И чувствата си исках да покажа

преди животът да те бе отписал.

 

За всичко, дето си направил,

за да съм днес каквато съм

и болките, които си изпитал,

за мойте грешни избори насън.

 

Не казах даже колко те обичам,

не казах колко много ми тежи,

че съм с години толкова далече -

не те помолих да простиш.

 

Че не намирах време да говорим,

че не споделях болки и мечти,

че станах чужда с толкова тревоги,

те моля, Татко, днес - прости!

 

И ако днес от някъде ме виждаш,

се моля, татко, да си горд със мен,

да знаеш колко много те обичам

и че ще светиш винаги във моя ден!

 

 

посветено на баща ми, без когото минаха вече три тежки месеца!

© Наталия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • От небето на очите ти те гледа,бъди сигурна,а когато затвориш очи и в съня ти идва!Говори му и сега с мисли,той ще чуе всичко и ще ти се радва!Поздрав за този великолепен стих-прочел го е преди да го напишеш!!!Усмихнат ден и,нали знаеш,шоуто продължава!
Предложения
: ??:??