4.10.2007 г., 11:42 ч.

За теб 

  Поезия
867 0 4
За теб бих дала живота си дори,
за теб ще пребродя милиони планини,
за нашите изгубени души,
ще обиколя земята
и целувка след целувка,
ще гаснем бавно до зори,
сега спирам да ти пиша,
слyнце мое,
но знай, че някога ще те намеря,
за да ти кажа за мен и моята любов!

© Траяна Чавдарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??