25.04.2007 г., 11:08 ч.

За теб 

  Поезия
980 0 13

Нека да бъда фатална и грешна,
(та нали любовта е родена от грях?)
да изгарям до теб от любов безнадеждна
и пак да се раждам от твоята нежност,
забравила болки, обиди и страх!

Нека да бъда за теб изкушение,
(та нали всичко чуждо и сладко влече?)
и опит от страстта на това прегрешение
да потъваш в морета от жадно влечение
и нещо все към мен да те тегли - като с въже!

Нека бъда за теб просто огън и пламък,
дума, допир, въздишка и парещ лик,
(като белег дълбоко в сърцето ти врязан)
да съм твой дар небесен и наказание,
да си принадлежим - дори само за миг!

© Боряна Събева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??