27.04.2007 г., 15:41 ч.

За теб…………! 

  Поезия
589 0 4

За теб пиша всяка дума сега,

за теб само ми е любовта.

За теб, за тебе само аз живея

и без теб едва ли ще съм миг дори щастлива.

За теб… моята любов.

За теб… моето слънце.

За теб… моята мечта.

За теб… всичко мое е за теб.

Отново ще  ти го кажа

и за пореден път ме чуй.

Само ти да си до мен,

всеки ден.

Само ти до мен

и пак ще има смисъл в моя ден.

За теб…!

© Спаска Кузманова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??