26.02.2008 г., 20:10 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
937 0 17

Очаквам да те видя

след дъжда на моите мечти

като дъга...

Да можех, бих откъснал

за теб аз всичките цветя...

За теб аз бих откраднал

пръстена вълшебен на съня...

За теб аз бих намерил

на свободата живата вода...

© Пламен Константинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??