19.11.2007 г., 16:30 ч.

За теб. 

  Поезия » Любовна
777 0 7

 

          Ако можех да говоря,
          щях да съм влюбена в теб.
          Ако можех да те докосна,
          щях да съм влюбена в теб.
          Ако погледнех в очите ти,
          в забързания градски поток,
          щях да съм твоя за целия живот.
          Ако те бях закачила случайно,
          в скучновата среща,
          ако беше отправила
          очите си толкова мъдри, смутени,
          в нечия случайна забава,
          с жаден взор и въпрос,
          щях да съм влюбена в теб.
          Ако ме беше пожелала,
          всред шампанско с шоколад,
          щях да се слея с теб.
          Ако беше отправила думи,
          когато не очаквам, примряла,
          щях да съм влюбена в теб.
          най-простата и трудна истина е,
          че можеше да бъде, можеше,
          ако тези думи изговарях,
          а не пишех и мълчах.
                

© Ружа Нейчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??