10.08.2008 г., 10:58 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
728 0 7

 

 

 

Буйна бях и неспособна да обичам,

мразих всичко в този свят жесток.

Нестихваща пред нищо бях

и не знаех що е обич!

 

Но за всичко има първи път

и нещата не винаги са черно-бели.

И след най-голямата тъга,

ще дойде светъл лъч от топлина.

 

И така започва всичко!

 

Случайно с теб се запознах

и в моя свят навлезе бурно.

Обсеби всичко в мен

и сърцето ми с окови прикова.

 

От нестихваща и буйна река

ти превърна ме в поточе бистро.

Ти показа ми какво е да обичаш

и разкри пред мене други светове.

 

Светове - изпълнени с усмивки

и безспирни детски мечти.

Твойта обич ме спасява

и ме кара да съм по-добра.

 

Да съм с теб е нещо несравнимо...

Да виждам усмивката ти, погледа ти

нежен и да те целувам всеки миг -

това е всичко, което искам!

 

Тъмнината бавно се отдръпва,

за да стори път на теб, ЛЮБОВ,

да си спътница в живота мой

и да ме водиш към безкрая.

 

Сега след всичкото време

прекарано с теб...

Мога да кажа само едно

и то е - благодаря ти, че те има!

 

 

 

03.08.2008 година

 

 

 

 

© Радка Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??