20.01.2008 г., 17:25 ч.

За теб 

  Поезия
625 0 4

Твоите сълзи изтривах и се давех в тях.

И във радостта голяма с теб се смеех аз.

Толкоз грехове прощавах, за да съм до теб.

Сега съм пак сама с плачещо сърце.

Жестоко ти погуби ме.

Прощавах, страдах, но бях с теб.

За нас през огън и вода ще мина аз.

И въпреки, че ме боли,

аз знам, през всички тези дни

живях за теб!

Може би ще плащам вечно този сладък грях.

Този грях, със който мамех моята душа.

Вземах аз от нея всичко - давах го на теб.

Дано прости ми тя, че нея не избрах.

© Гергана Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??