6.07.2008 г., 11:09 ч.

За Теб... 

  Поезия
836 0 4
...За Теб...

Аз истински за тебе пях!

Аз истински за тебе плаках!
Аз истински за теб копнях
и шепнех името ти в мрака!!!

Надявах се да чуеш песента!
Надявах се да чуеш и плача ми!
Надявах се да разбереш скръбта,
отново пак да върнеш радостта ми!

И таз НАДЕЖДА и до днес
върви до мен и води ме във мрака!
Надявайки се някой ден
да се завърнеш... И ДА ТЕ ДОЧАКАМ!!!

МаriAngel

© Марияна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??