6.08.2008 г., 17:02 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
679 0 5

                    За теб

Прости, че бях добра!

Раната е зейнала сега.

Обичам те - това не е шега.

Сънувам те и ставам ведра.

Търкаля се счупената  чаша...

И искам  да я събера.

 

Моментите да прибера,

Изстрадани и толкоз наши.

 

Човешко е да бъдеш звяр!

Едно е туй, но друго е, обаче,

 

Това, да бъда аз жена -

Единствен ти да си ми цяр.

 

Обичам те и роня сълзи.

Бъди жесток, но не коварен!

И в мен бъди уверен,

Че утре няма да пълзя,

А като ураган ще завилнея.

Могъща! Себе си ще владея!

© Поли Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??