27.04.2010 г., 14:52 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
612 0 0


В духа на младостта сме.

Двама тъй безгрижни.

Двамата кога сме.

Думите са тъй излишни.

Ръка в ръка и устни сляти.

Времето е сякаш спряло.

Без богатство сме богати.

С любовен плам за наметало.

Животворна в мене сила.

Вливаш със прегръдки.

Надежда ярка скрила.

Пия щастие на глътки.

…………………………

И аз се моля да не си

Блян сам на мойта младост.

Изчезващ със прощалните зари.

В здрача на последна сладост.

 

© Зорница Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??