13.08.2008 г., 20:18 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
503 0 2
За теб

Сърцето ми тъй нежно те обикна,
отдаде се на теб и любовта,
ранено е, но към теб привикна,
убито бе от огъня на любовта!

И силно чувство в мене породи се,
душата ми откри във теб човек,
на който може за всичко да разчита.
В твоите ръце съм огън вместо лед!

© Теодора Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??