8.07.2007 г., 12:12 ч.

За теб 

  Поезия
655 0 3
Като неизменна част от мислите ми
присъстваш в моя свят, в мечтите ми.
Имайки нужда и отново търсейки теб,
аз се лутам безмълвна, скована във лед.

Искам с теб всичко да споделя -
и добро, и зло в потока на вечността.
Имам нужда силно да изкрещя
какви са мислите ми, какво желае моята душа.

Станах някак по-силна, израстнах в твоите ръце,
отвръщах с добро на злото и на всички грехове.
Oткри душата на непознат за мен човек,
успя да бъдеш, сякаш, мой портрет.

Имам нужда да не пазя тишина,
имам нужда силно да изкрещя.
Защо любовта така те привлича,
а получавайки я от теб се отрича?!

Съществувайки в сърцето ми, вътре в мен,
ти озаряваш лицето ми, осветяваш всеки мой ден.
Мисълта за теб е като приспивна песен,
а събуждайки се, животът е, сякаш, по-лесен.

Споменах ли "Обичам те!"?
Е, ако не - време е...
Време е за силна любов,
време е за сърце, изпълнено с нежност и благослов!

© Веселина Ашминова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??