12.01.2011 г., 16:10 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
857 0 0

Тъжни очи горят за нежността,

тъжни устни горят за любовта.

Ти си моята най-красива звезда,

ти си това, което наричам красота.

Сърцата не в едно са сляти,

от любов душите ни са обляти.

Нищо не може да ни раздели,

ти си всичко за мен, разбери!!

Мисълта лети пак към теб сега

и пиша този текст за любовта.

За мен ти си единствена на света,

по-нежна от капчица роса!



 

© Петър Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??