11.10.2011 г., 16:22 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
1097 0 4

 Къде беше, момиче, през тези
 безкрайни години?
 Пропиляни, тъжни и сиви.
 Живеех живот във заблуда,
 с изкуствено щастие подсладен.
 Живеех в дом, построен върху
 пясък.
 Като фалшив диамант - просто
 отблясък.
 Сега усещам сърцето отново да бие.
 Сега те чакам, броя всяка минута
 от спрялото време.
 Сега желая, копнея и мисля си само
 за тебе.
 За теб, красиво пролетно цвете.

© Константин Константинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??