Такава нежност никому не съм дарявала.
Трептя от обич, граничеща със лудост.
От толкова копнеж какво ли с мене става?
Крилца разтварям като пеперуда...
И литвам някъде, а утрото е приказно и светло...
Отпивам глътчица роса от майско цвете.
Отдавам ти се цялата... и е ужасно хубаво,
когато виждам във очите ти небето.
© Юлия Барашка Всички права запазени